Как да носите сиви дънки?

Цветните панталони са винаги силна тенденция поради своя неутрален характер. Тъй като сивото е основен цвят, можете да свържете любимите си сиви дънки с елементи от гардероба в почти всеки друг цвят. Тайната е да изберете правилния нюанс на сивото.

Чрез тази публикация ще получите някои идеи, кои дрехи вървят добре със сиви дънки. Изберете тези, които харесвате или експериментирайте с нещо подобно. За щастие няма шанс да с сбърка със сиви дънки.

Черните дънки са съществена част от облеклото на всяка жена, но ако не сте привърженик на черния цвят, може да замените този универсален чифт с техния братовчед – сивите дънки.

 

Сиви дънки за парти облекло

Сиви стилни дънки, шикозни черни стилети и елегантно сако с лъскави декайли са страхотно комбо за парти. Не забравяйте да добавите висящи обеци или атрактивно колие за врата. Можете дори да включите някакъв цвят, като изберете коралово или червено червило.

 

Сивите дънки като работно облекло

Можете да носите хубава едноцветна блуза със сиви дънки за работа в офиса. Официалното сако ще гарантира, че изглеждате естетически издържано в класически бизнес стил. Добавете малки обеци и включете малко цвят с червени токчета. Един хубав колан или чанта са задължителни, но се придържайте към черен или друг неутрален цвят, за да изпъкне червения цвят.

Сиви дънки в небрежен стил

Не е нужно да спазвате много правила, когато става дума за ежедневно облекло. Включете ярки цветове чрез аксесоари или обувки, за да балансирате сивия цвят. Когато носите обикновени сиви панталони от деним, може да добавите ярък шал, за да създадете по-висок „glamour” фактор. През зимата всичко, от което се нуждаете, е хубав удобен пуловер с игриви цветове и принтове.

Пепелно сиво, синьо-сиво, платина, сребро и т.н. са само малка част от нюансите на сивото, които изглеждат зашеметяващи върху модерен чифт панталони от деним. Независимо дали става въпрос за работа или свободно време, сивите дънки са предпочитано облекло за всеки ден. Ако не се чувствате удобно с много светли, изберете по-тъмни нюанси.

Правилната риза, обувки и аксесоарите ще гарантират, че вашето облекло изглежда стилно. Малките неща играят изключително важна роля. Например, носенето на сиви дънки с черна риза ще направи вашето облекло да изглежда монотонно, а съчетаването на бяла риза с много светло сиви дънки ще изглежда скучно.

Източник: https://stylezone.bg/

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *