Тренировки с кростренажор в домашни условия

тренировки с крос тренажор

В случай, че нямате достатъчно време да посещавате фитнес зала, то трябва да измислите някакъв добър начин за поддръжка на тонуса в домашни условия. Вдигането на гири е добро решение, но не е достатъчно за нуждата ви от повече движение. Препоръчвам ви покупката на кростренажор, който не заема голямо пространството от дома ви, а в същото време е много ефективен за духа и тялото. Цените на уреда започват от 400 и стигат до над 1000 лева, но вие преценявате с какви пари разполагате.

Благодарение на тренировките с кростренажор, ще свалите излишните килограми, ще стегнете седалищните и бедрени мускули. Фитнес уредът натоварва рамене, ръце, гръб, задни части и крака, което ви дава шанса да изглеждате неповторимо. Естествено натоварванията стават постепенно, докато достигнете оптимална форма. Най-добре е съчетавате домашните упражнения с посещение на фитнес салон, но ако нямате възможност потърсете инструкции от професионален треньор.

Аз използвам кростренажор от много време и гарантирам, че има резултати. Не се страхувайте, че ще нараните ставите си, тъй като краката се движат в елипсовидна форма, което протектира колената и не им вреди. Уредът е подходящ и за възстановителни тренировки след боледуване, дълго засеждаване и изживян стрес. Той е един от начините да се отпусна и да направя нещо хубаво за тялото си.

Имате два основни начина на въртене (напред и назад) натоварващи най-важните телесни части. Не правете едно и също с часове, а разнообразявайте с разходки, крос, а защо не и малко футбол. Най-важното при изграждане на стройна фигура е постоянството, за това ако смятате, че няма да ползвате уреда по-добре не го купувайте.

Други уреди, които можете да вземете вкъщи са: гири, щанга, скот пейка и други. Тренирайте умерено и се хранете здравословно, ако искате да редуцирате телесното тегло и да превърнете мазнините в мускулна маса. Посещавайте моя блог, защото при всички положения, ще прочетете още любопитни препоръки свързани с хобито ми.

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *