Мултифункционални душ кабини в банята

mnogofunkcionalni-dushkabini  Мултифункционалните душ кабини са много модерни напоследък. И в това няма нищо необичайно, тъй като те могат да съвместяват едновременно функциите на джакузи и сауна, а и предлагат лукса човек да се наслади на любимата си музиката по време на къпане.
Така вземането на душ постепенно започва да излиза от общоприетите рамки, като предназначението му вече съвсем не се изчерпва единствено с поддържането на добра хигиена, а придобива много по-мащабни измерения.
Най-предпочитани са хидромасжаните душ кабини, които разполагат с множество различни функции. С тях можете да се възползвате от вертикален, каскаден и всякакъв тип масаж, за което се грижат специални дюзи, разположени по вътрешните стени на кабината. Обикновено тези отвори са подредени в две редици и осигуряват отличен масаж по цялото тяло – гърба, бедрата, корема и крайниците.

Ако сте любител на контрастните душове, тогава не пропускайте да се възползвате от удобството на такава душ кабина, която има и този тип функция. Регулирането на продължителността на интервалите, при които се променя температурата на водата, се настройва електронно.

 
Съществуват също и душ кабини, които дублират функцията на сауната, като максималната температура, до която достига парата е не повече от 50 градуса, за да се предотвратят нежеланите последствия за здравето.
При подобни душ кабини, ако вратата е плътно затворена, температурата ще се запази същата дълго време. За пълен комфорт те разполагат и с функция ароматерапия, за което са оборудвани със специални лампи.
Освен, че доставят огромно удоволствие, мултифункционалните душ кабини спомагат за предпазване от простудни заболявания. Горещата пара също така помага и на кожата да се освободи от натрупаните отрови заглажда я, омекотява и подмладява.

За да се възползвате от мултифункционалната душ кабина е необходимо налягането на водата да е достатъчно, както и канализационната система да е в добро състояние, тъй като ще й се наложи да се справи със значителен воден поток.

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *