Магазин за хранителни добавки

Солени протеинови рецепти, които са в готовност да ви изненадат

В никакъв случай не е задължително онова, което приготвяте с намесата на протеин, да бъде десерт. Като, че ли общото схващане говори нещо съвсем различно, но истината е, че човек има реалната възможност да си приготви наистина качествена солена гозба, използвайки тази така важна за организма ни съставка.

В тази статия ще споделим с всички вас не малко на брой протеинови рецепти, които смятаме, че много биха ви обогатили кулинарните умение и биха поглезили сетивата ви, докато ги похапвате. Преди обаче да се втурнем към споделянето на всички тези рецепти, то ние ще отворим една скоба, в която да вмъкнем, че всеки един от вас има възможността да си закупи желания от него протеин, като посети онлайн магазина FitnesHrani.com.

Наясно сме с това, че протеиновите добавки днес се срещат под път и над път, но сме убедени, че човек трябва задължително да проверява търговеца, преди да му гласува доверие. В този ред на мисли ви съобщаваме, че този онлайн магазин е изключително коректен и вече не веднъж е успял да докаже пред привържениците на спорта и здравословния начин на живот, че продуктите, които ще откриете прецизно селектирани в отделните категории, са висок клас и достигат до вас на изключително достъпни и приемливи цени.

Надяваме се тази информация да ви бъде наистина полезна и в най-скоро време да запретнете ръкави и да се захванете с приготвянето на някой от рецептите, за които тепърва ще ви разказваме. Вадете си всички онези тефтери, които сте прибрали дълбоко в шкафовете и започвайте да записвате.

Магазин за хранителни добавки

Как да си направите най-вкусните солени рецепти с протеин

  • Протеинова салата, подходяща за мазане;

Една от най-бързите солени протеинови рецепти, то това е протеиновата салата, която освен, че е изключително вкусна, то тя е подходяща за мазане върху протеинов хляб, например. За да си я приготвите, то вие трябва да разполагате със следните няколко продукта. Ето какви са те: 100 грама топено сирене; 1 сварено яйце; 1 чаена лъжичка неовкусен протеин; 20 грама гръцки йогурт и сол на вкус.

Нещата с приготвянето на тази салата или разядка, както искате така я наречете, се случват изключително бързо. Единственото, което се изисква от вас да направите, като подготовка, е да нарежете яйцето на малки кубчета. След като направите това, то смесвате останалите няколко съставки. За предпочитане е да я гарнирате върху пълнозърнест или протеинов хляб, както можете да я сервирате още върху лентички краставица или чушка.

  • Протеинов омлет;

Още докато чуем самото наименование на ястието, то на нас ни става ясно, че в рецептата задължително ще присъстват яйца. Това е един от продуктите, от които тялото ни се нуждае. За да се сбъдне и този кулинарен шедьовър, то задължителните съставки са две яйца, 40 грама моцарела, половин мерителна лъжичка неовкусен протеин, както и подправки, според вашия вкус.

Общо взето в тази рецепта няма нищо специфично и ние сме напълно убедени, че ще успеете и сами да се справите със задачата си. Действайте по познатия начин на правене на омлет, като накрая добавите самата моцарела, предварително настъргана.

Надяваме се да сме ви били наистина полезни и нашите рецепти с протеин да се превърнат в едни от любимите ви.

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *