Аромат според темперамента

Парфюмът несъмнено представлява ценен аксесоар, без който ежедневието ни надали би било същото. По-свеж и сладникав, или по-наситен – изборът относно подходящ аромат си остава индивидуален. Естествено, винаги би било по-добре да се съобразим със сезона и повода, за да сме сигурни, че ще направим добро впечатление на правилните хора.

Носете сезонни парфюми

Изборът на свежи и леки аромати подхожда на меките слънчеви лъчи през пролетта и лятото, разбира се, като именно те се препоръчват на младите момичета, за да подчертаят свежестта и чара си.

Имайте предвид, че нерядко, благодарение на дадения аромат, започваме да правим асоциации с близък роднина или приятел, припомняйки си красиви спомени от миналото.

Навярно и на Вас се е случвало да  се разминете с непознат, от който да лъха неповторим аромат, който почти може да Ви накара да го спрете и попитате за съответната марка.

Аналогично като че ли стои ситуацията с ниско качествените парфюми, които не само че правят лошо впечатление с натрапчивостта си, ала и в нередки случаи могат да доведат до различни кожни раздразнения.

А те сами по себе си биха могли да се развият и в гъбички по кожата, петна, сърбежи и други неприятни кожни смущения.

Изборът на парфюм е важен през отделните сезони. Съобразявайки се с тази тънкост, Вие ще покажете специално отношение към нежните и женствени аромати, подходящи съответно за по-топлите или хладни месеци.

Избор на подходящ аромат: категории

Парфюмите се разделят на няколко категории спрямо аромата, от който са направени. Едни от най-харесваните, например, са флоралните, отличаващите се с лекия си сладникав аромат. Сред най-популярните марки флорални парфюми, например, несъмнено попада Christian Dior за жени, а именно Miss Dior EDT.

Друга разкошна категория, в която подреждаме ароматите, е ориенталската с примерни марки Valentino EDT Valentino И Hypnose EDT Lancome.

А какъв е Вашият избор на парфюм?

Върху статията работи https://webselo.com/копирайтинг/ | 0898 62 30 62 | office@webselo.com

 

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *