Бански на лалета

aa Лятото идва и отваряйки гардероба си, виждаме че старият бански вече не ни става. Какво правим? Купуваме нов! С какво се съобразяваме обаче при изборът на бански костюм – дали само с пропорциите на тялото?

Отговорът за всяка жена е различен. Има жени, които си падат по бански тип „прашка“ и не искат да го заменят с нищо. Други пък не си дават своя „цял бански на лалета“. Има един критерий,  с който е добре да се съобразите, когато тръгвате да избирате нов модел – това е възрастовата граница.

Двадесет годишните девойки могат да носят всичко – изрязани и цели модели, прашки, полупрашки и т.н. Жените над 45-годишна възраст имат известни притеснения да сложат каквито и да са бански за лятото, най-вече заради изгубената форма на тялото.

Целият бански е предназначен за жени над 40 години, използва се най-вече за плуване в морето или басейни. Тази година тенденциите позволяват да се носят бански с различни принтове. Също така дамите могат да заложат на цял бански с хубаво бюстие, което повдига гърдите им. Жълто, лилаво и зелено са цветовете, които се налагат за летния сезон.

 Бикините или това е моделът от две части – горнище и долнище. Тук възрастова граница няма, но се предпочита от жени от 20 до 40 години. Ако дамите имат притеснения, че нямат плосък и стегнат корем, за тях е моделът бикини с висока талия, който последните 2-3 години е особено популярен. Банските спортен тип от неопрен ще са хит през 2016 година.

Ако ще следвате модните тенденции, то трябва да знаете, че изрязаните модели ще са актуални, също и тези с плетени мотиви. Бански костюми с връвчици на бюста са новите предложения от дизайнерите за 2016. Може да ги видите, както при целите модели, така и при бикините.

Каквито и бански да закупите за лятото, не се колебайте да ги носите със самочувствие.

Източник: http://mes.bg/

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *