Букет рози

Жените прощават почти всичко! След един букет

Букет рози

Букет рози

Цветя са се подарявали от Древността до днес като символ на почит, любов и благодарност. В своята баналност цветята продължават да бъдат все така актуален и желан като подарък сред женската част от обществото. Поразяваща е наистина любовта на жените към цветята. Например един неизпросен букет от рози е най – доброто оръжие на мъжа, когато става дума за 8 март или някоя позабравена годишнина.

А какво по – лесно от това да се отбиеш до близкия цветарски магазин и да купиш нещо красиво, с което да зарадваш своята половинка?

Не отнема особено много време нито средства. И дори не е нужно мъжът да разбира от цветя. Може просто да се посъветва с продавача, за да разбере кой от изложените букети цветя би бил най – подходящ за неговата избраница. А освен това трябва да е ясно, че безгрешни мъже в очите на жените няма. На всеки му се е случвало поне веднъж да прегреши някъде, а пък жената да продължава упорито да мълчи или да повтаря до болка познатото „сети се сам”. В такава безизходна ситуация единствения вариант е да се извиним по подобаващ начин, за да омилостивим разярената богиня. Изключително важно е да се знае, че в този случай извинението задължително трябва да бъде придружено поне с букет цветя и кутия шоколадови бонбони. Не вярвам да има жена, която да притежава достатъчна твърдост, за да се съпротивлява срещу накичен с всякакви лъскави и разноцветни панделки и финтифлюшки букет от рози и шоколад…

Малко са жените, резистентни към сладкия наркотик шоколада, а също така и психически е заложено на жената да обича цветята още от древни времена, когато тя е ходела да събира билки по поляните. Както са казали мъдрите хора, жените обичат с ушите си, а когато мъжът владее и езикът на цветята, успехът е гарантиран.

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *