За мен

петьо младенов

Най-накрая и аз се появих в света на блогърите. Казвам се Петър, но всички приятели ми казват Петьо. Приятно ми е да се представя на всички мои бъдещи читатели. Съвсем случайно реших да си направя блог за да мога да изказвам мнението си по въпроси, които ме засягат.

За някои може да съм хейтър, но все пак имаме свобода на словото и мога да изказвам мнение без да задължа останалите да се съгласят с него. По този начин пък и освобождавам натрупаната негативна енергия и подобрявам насторението си. Не задължавам никой да чете темите в блога ми и ще ви помоля ако не ви харесва просто подминете без да обиждате или изказвате мнение.

Сега малко за мен. Родом съм от Смядово, но прекалено малкия град и невъзможността за развитие ме доведоха в София. Тук живея от около пет години и съм много щастлив защото именно тук намерих едни от най-добрите си приятели.

Сменил съм много работи, дори съм рабитл на две места едновременно за да мога да се издържам, но в момента се занимавам с фитнес. Управител съм в една от големите зали в столицата. Спортът определено е много важен за всеки и ви приканвам да спортувате когато имате възможнсот. В блога си със сигурност ще има и много теми свързани именно с фитнеса.