За по-голям избор – яхти втора ръка

Всяка една разходка с яхта е приятна и незабравима. За всичко това е необходимо тя да бъде технически изправна, да разполага с всички условия – гориво, вода, хранителни запаси, удобни каюти. За да се направи избор на предпочитаната яхта е добре да се разгледат предложенията на яхт клубовете или да се посетят.

Предлагат се прекрасни нови и яхти втора ръка, които могат да задоволят клиенти с различен бюджет. За да се направи правилния избор на плавателен съд е необходимо да сте наясно с каква цел ще го ползвате, с какъв максимален товар да бъде, брой каюти, място за запаси от храна, вода, гориво. Предложенията са различни и това ще улесни избора ви.

Предлагат се ветроходни и моторни яхти втора ръка. Всеки един от тези видове си има своите плюсове и минуси. Предимство на моторната яхта е нейната независимост от климатичните условия. Сега има много мощни модели яхти втора ръка, които развиват голяма скорост и това ги прави подходящи за плавания в дълбоките морски и океански води. Романтиците предпочитат да се оставят вятъра да ги води и предпочитат ветроходен плавателен съд. Ветроходните плавателни съдове са и участниците в състезанията по ветроходство.

Цената на яхти втора ръка зависи както от мощността, така и от материала, от който са направени. Често се предпочитат с корпус от стомана, но при покупката трябва да се обърне особено внимание на частта, която е във водата. Според брокерите плавателните съдове, които са ползвани само две години са за предпочитане, защото те всъщност имат и части, които са още в гаранция. През това време са показали вече своите недостатъци.

Всички въпроси, свързани с покупката на плавателен съд втора употреба, може да зададете към специалисти от съответния яхт клуб. Винаги ще получите всякаква информация, ще ви помогнат за оглед на избрания обект, както и ще ви съдейства за уреждане на покупката.

Яхти втора ръка са с добри технически характеристики, в добро техническо състояние, с красив външен вид. Предимството им е в това, че ще притежавате тази привлекателна яхта на значително по-ниска цена.

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *