Какви дрехи харесват дамите, родени под знака на Рак?

drehiДамите, родени под знака на Рак, са изключително крехки и нежни създания. Те си падат по по-скромните одежди и доста се затрудняват при избора на дрехи. За тях е по-важно облеклото да е чисто и спретнато, а не се влияят толкова много от модните тенденции, както това е присъщо за някои други зодии.

Раците обичат естествените материи, които позволяват на кожата да диша. За тях е важно да имат добър обмен на въздуха, затова са склонни да направят компромиси и да изберат дори и по-груби тъкани, но изработени от естествени влакна. Тук е мястото да отбележим, че коприната е много подходяща за представителите на зодията.

Кройката на дрехите, по които си падат Раците, е свободна, с меки преливащи една в друга гънки.

Обикновено техните одежди са по-скоро семпли, отколкото претруфени. Представителките на зодията харесват луксозните официални рокли, но след като веднъж вече са облекли тоалета, бързо губят интерес към него и го оставят просто да си виси в гардероба.

Подходящите цветове за дамите, родени под знака на Рак, са всички нюанси на зеления цвят, както и повечето светли и пастелни тонове. Оттенъците в сиво-зелената гама също им подхождат емоционално, тъй като създават впечатление за ефирност и нежност.

Любим цвят на повечето представителки на зодията е розовото, като си падат също и по сините нюанси. За да постигнат желаната хармония във визията си, специалистите им препоръчват да се възползват от красотата на сребристото и бялото, които са в пълен унисон с крехката им душевност.

Аксесоарите на Раците са дискретни, а не крещящи и парадиращи. Особено подходящи за тях са бижутата, изработени от естествени камъни, кожа и дърво. Раците умеят да виждат красотата в естествения й вид и са почитатели на всичко, което ги доближава до природата. За най-подходящи за тази зодия се считат бижутата, изработени от перли и седеф.

 

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *