Колко често мъжете сменят спалното бельо

123Това не е триков въпрос, а отговорът му е ужасяващ. Защото все някога се случва и да го правят. Средностатистическият ерген сменя своето спално бельо на три месеца. Да, дами. Докато вие се наслаждавате на времето когато нямате връзка и често сте ухажвани от разни симпатяги, трябва да знаете, че те може да се погрижат за вас, за вашето добро настроение по време на дадена среща, но едва ли ще се погрижат за това как изглежда спалното им легло.

Три месеца, при това не задължително. Освен ако нямат съвестните им майки и баби наоколо, които да посещават стаите им, за да сложат ред в хигиеничния хаос, който съвременните мъже си причиняват. Статистиката показва, че мъжете сменят, ако зависи от тях, спално бельо по четири пъти в годината. Изследването по темата показва още, че мъжете никога не научават този навик. Техните приятелки може и да се опитват да ги накарат да свършат нещо в тая посока, но опитите им остават напразни и те са принудени да вземат инициатива, доколко могат естествено да изтърпят.

Представени тези резултати пред вещи лица, не говорят много добре за хигиеничните навици на мъжете. При това, специалистите твърдят, че прахта, която се натрупва по този начин, образува нехигиенична среда, която образува хабитат за бактерии, които могат да доведат до астма, ринити, алергични пристъпи и други неприятни преживявания.

Затова тази статия, не е с цел да отблъсне дамите от обикновената реклама на спално бельо, а да се опитат да повлияват на своите приятели по начин, който да ги накара да се замислят, в каква среда живеят и спят, докато няма кой да се погрижи за организацията на личното им пространство. Ако това става само заради мързел, то е променливо, но ако става на инат, то оставете всеки да си троши главата. По-важно е да се знае, че комплект спално бельо, чисто и спретнато може да повлияе не само на ежедневието, но и на личната отговорност пред други важни неща, Затова в древните школи по бойно изкуства, мъжете първо започват от подредбата на най-елементарни неща.

 

 

 

 

 

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *