Мивката–най-важният-елемент-в-кухнята

Мивката – най-важният елемент в кухнята

Мивката–най-важният-елемент-в-кухнятаКухнята е ключово важно помещение в дома. Там се извършва свещеният процес по приготвяне на храната и в немалко случаи събира цялото семейство по този повод. Основна роля в нея, освен печката, играе мивката. Не може да съществува кухня без мивка. Поради честата ѝ употреба и понякога, заради некачествения материал, от който е направена, мивката често се поврежда, губи блясъка си, натрупва замърсявания и повърхността ѝ се надрасква. Кои са най-добрите мивки за кухня, които могат да останат дълго време като нови, ще разберете по-надолу.

ФАТ е магазин, специализиран точно в тази област. Предлагат всякакви видове мивки и аксесоари за тях. Направени са от качествени материали, монтират се лесно, а дизайнът им е зашеметяващ. В онлайн каталогът им могат да се разгледат множеството модели, които предлагат. Те са класически и по-екстравагантни, с различни форми – кръгли, квадратни или правоъгълни, с плот или без плот, с възможност за вграждане, а някои от тях дори са с две корита. Материалите, от които са направени са различни, но всеки от тях е висококачествен.

Едно от най-интересните неща, които могат да се забележат при използването на този род мивки, е че при пускането на водата не се вдига онзи специфичен  шум. Всеки се сеща колко некомфортен е за слуха ви и това прави използването на мивката по-неприятно. Другото особено впечатляващо нещо е, че покритието на всяка една от мивките съдържа в себе си сребърни йони. Тези частици имат свойството да убиват бактериите и други микроорганизми при съприкосновението си с тях. Споменатият факт има безценно качество за здравето ни, предвид това, че в кухненската мивка се задържат доста микроби.

Мивките за кухня от ФАТ са с много ценно покритие. То е здраво, издръжливо на случайно издраскване от прибори, не губи цвета си под въздействието на UV лъчите и също така запазва първоначалната си красота и цялост, дори ако бива третирано със силни препарати.

Материалите, от които са направени са: фатгранит, полимермратор и граниксит. Първият е възможно най-високият клас материал за мивки за кухня. Голяма част от състава му е чист гранит, който лесно се почиства, а животът му е дълъг. Каква по-хубава комбинация от тази. Полимермраторът също е отличен материал, като най-силната му страна е, че не позволява натрупването на замърсявания. Третият  – граниксит – наподобява характеристиките на втория. Външният му вид напомня на гранит и позволява цветово разнообразие.

Всяка една от мивките за кухня на ФАТ, носят с покупката си, гаранция. В зависимост от модела и материала, от който е направен, тя е различна – от 5 до 10 години. Това дава на купувачите спокойствието да се доверят на неоспоримото качество на ФАТ и да знаят, че при неотговаряне на посочените критерии, ще бъдат обезщетени.

Мивките имат възможност за вграждане в плот, а едно от най-привлекателните неща е, че притежават бутон за автоматичен сифон. За тези от вас, които държат кухнята да бъде не само функционално помещение, но и такова, което е направено с вкус и стил, има предложение за различни цветови гами. Изборът е буквално огромен. Независимо какъв е преобладаващият цвят в стаята – ще можете да го съчетаете.

 

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *