С каква дреха да посрещнете Нова година 2018

За новогодишните рокли 2018 дизайнерите предлагат различни стилове и цветове. Всички цветове на Земята ще бъдат актуални. Сред тях са: жълто, оранжево, лимон, а също и всички нюанси на кафяво, бежово, сиво. Също така за новогодишните рокли на 2018 г. в тенденцията ще има отпечатъци с точки, дантела, златен декор, блестящи кристали и мъниста.

За посрещането на Нова година 2018 г. не трябва да носите червено. Не избирайте твърде плътни, неудобни рокли и прекомерно високи токчета.

Подходящи комбинации са от два или три богати и изразителни цветове, които изглеждат смели, но не трябва да са достатъчно, за да един много стилен и модерен вид в навечерието на Нова Година. Изрязването в роклята трябва да бъде възможно най-просто. Погледнете четири модела рокли, които са подходящи: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/4-вида-елегантни-рокли.

Новогодишни рокли 2018: цветен градиент

Друго модерно решение за новогодишните рокли е цветният градиент. Особено елегантен изглежда отпечатъка в ярки цветове, което дава връзка със скъпоценни камъни и неограничено забавление по време на новогодишния карнавал.

Малко геометрия

Целесъобразно е също така роклята да е на квадрати или ивици, но не и в класически черно и бяло – тази комбинация е по-подходяща за костюм, а не за рокля за Нова година.

Между другото, геометричните шаблони са идеални за пълна фигура. Такова отпечатване отвлича вниманието от нежелани неравности, визуално подобряващи силуета. Въпреки това, избягвайте широка хоризонтална лента, която изпълва дори и момичетата с перфектната фигура

Рокли с печат

Те може да са на цветя, геометрични орнаменти, надписи. Основното в роклите за предстоящата Нова година е правилно избраната цветова гама без студени тонове и много тъмни нюанси.

Перли и пайети

Роклята не трябва да бъде прекалено блестяща и провокативен, но ярките цветове и разпиляване на пайети, лъскави кристали, мъниста ще ви направят луксозно и царствено величествена.

Романтична дантела

Стилните дантелени рокли остават незаменими. В дълга или къса рокля, изработена от дантела, винаги ще изглеждате много женствена и романтична. Дантелата ще подчертае вашата нежност и усъвършенстване. Също като: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/445-мама-нинджа-стяга-багажа.

Модели на рокли с отворени рамене

Ако все още не сте намерили тоалета си, Нова година е прекрасен повод да се проявите в цялата си слава. Перфектен грим, коса и рокля … и няма да има някой, който да устои. За тази цел подходящи рокли в допълнение с болеро си казват думата.

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *