Обзавеждане на малка баня

Всяка домакиня мечтае за красива и уникална баня. Когато помещението е малко, обзавеждането е трудна задача. За малките бани са подходящи съвременни вградени мебели за баня, които да осигурят повече свободно пространство и едновременно да дават усещане са свобода. Банята трябва да изглежда чиста, подредена, просторна и привлекателна. Това е постижимо с правилното обзавеждане за баня.

Когато обзавеждате маmebeli za banyaлка баня, трябва да вземете предвид някои основни неща. В зависимост от малките размери на помещението голямата мивка, големите шкафове, както и вана не са подходящи. Мивката трябва да бъде малка по възможност с вградени шкафове, а огледалото към тях да бъде монтирано. По този начин ще се освободи място за душ- кабина и банята ще изглежда по-просторна.

Друг важен фактор е целта на ползване на банята. Ако тя е предназначена само за гости, то в случая няма необходимост от много свободно място, но ако банята е семейна, тогава трябва да си осигурите повече място за съхранение на аксесоари.

Преди да изберете подходящите мебели, изчислете точно тяхната широчина и височина. Предлагат се вградени мебели за баня с допълнително пространство. Те няма да изпълнят цялото пространство в банята и тя ще остане просторна.

Едни от най-подходящите мебели за малка баня са многофункционалните. Такива са огледалните шкафове, комбинирана тоалетка, конзолна мивка и други. Те не заемат много място, а освен това са много красиви.

Друг вид мебели, които спестяват много пространство са ъгловите. Можете да изберете ъглов шкаф с мивка и да си осигурите повече място за съхранение. Тези мебели са предназначени специално за малките бани и са изключително стилни.

Важен елемент също така е начина на отваряне на шкафовете. В случая може да заложите на плъзгащи се вратички.

Мебелите от стъкло напоследък са много предпочитани заради тяхната прозрачност, която прави банята да изглежда по-голяма.

Цветът също играе важна роля. По-светлите тонове безспорно правят банята визуално да изглежда по-просторна. Ако искате да създадете усещане за топлина, заложете на по-топли цветове.

С правилните мебели за баня помещението може да изглежда стилно и атрактивно. За да постигнете желания ефект, най-добре се посъветвайте със специалист, който да ви насочи как да използвате наличното пространство максимално добре.

Вижте повече по темата на: http://www.keramo-bg.com/lineen-sifon

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *