Подаръци за Коледа

podaraci-koledaПразникът се радва на голям интерес – украси, подаръци, готвене и т.н. Цялото това приключение има една крайна точка – разопаковането на подаръците под елхата. За да зарадвате своите близки, без да се притеснявате излишно, ето някои идеи:

Термо чаша – става въпрос за тези, които са черни, но когато се налее гореща напитка тя се променя. Чудесен начин да изненадате получателя. Може да поръчате чашата с ваша обща снимка, колаж или някое интересно послание. Естествено, убедете се че човекът пие напитките си горещи (има много хора, които предпочитат кафето или чая си студени), защото в противен случай ще подарите просто черна чаша.

Музикален подарък – музикалните кутийки са много приятен подарък, същото се отнася и до инструментите. Те са най-често избираният дар за децата.

Скреч карта на света – отличен избор за запалените пътешественици. След като развият рулото, ще останат запленени от красиво изобразените държави, а какво се крие под фолиото, ще разберат, след като го изтрият.

Дневник на пътешественика – отново подходящ подарък за пътуващи хора. Дори и да го правят заради работни ангажименти, с такъв дневник ще имат място да споделят своите впечатления и да запазват дребни хартиени сувенири.

Поставка за вино – подходящо е, разбира се, за любителите на напитката. Кога, ако не през зимата, се налага да се организира и направи по-достъпна колекцията от хубави вина.

Шоколадови изненади – наистина, през зимата се хапва доста шоколад, но пък никой няма да откаже висококачествен шоколад в красива опаковка.

Книга – зимни вечери, близо до печката, завити с любимото одеяло, отпиващи от хубаво вино или горещ шоколад… какво по-добро допълнение от някоя интересна книга.

Както виждате съвсем не е задължително да се притеснявате какво да подарите. В никакъв случай обаче не подарявайте чорапи. Те не са за подарък, подаръците се слагат в тях.

Повече тук: https://music-store.bg/kitari

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *