dobre-izlejdasht

5 начина да изглеждаме добре

dobre-izlejdashtВ тази моя статия, ще споделя пет начина, чрез които да изглеждаме добре, както физически, така и психически. По отношение на физическите данни бих казал, че съм специалист, тъй като се занимавам с фитнес и знам какви са възможностите на един човек да направи хубаво тяло. Относно психическата част, тя е плод на общото ви състояние. Ако тренирате упорито, ще избегнете депресията и негативния стрес, но ето какво да направите:

1. Намалете стреса, като правите чести разходки на чист въздух в планината. България е планинска държава и съществуват безброй места, на които да се порадвате. Вие ще решите, дали да изберете Витоша, Стара Планина, Рила, Пирин или пък Родопите, но каквото и да е решението ви, то ще бъде полезно за вашите ум и организъм.

2. Откажете се от алкохола или поне не го консумирайте системно. Злоупотребата със спиртни напитки сваля съпротивителните сили на тялото и редом с това води до увреждане на черния дроб, което от медицинска гледна точка е много опасно за общото ви състояние.

3. Тютюнопушенето също вреди и то много. Възпротивете се на никотина, който тормози бронхите и белите дробове, не му позволявайте да ви навреди. Днес съществуват вариант да закупите електронна цигара, която макар за малко, ще ви разсее. Цигарите пречат на хубавата ни кожа, водят до бръчки и състаряване, при положение, че ги откажем, ще изглеждаме значително по-добре и здрави.

4. Спортувайте за здраве. Визията и психиката ви са пряко свързани с вашата активност в обществото, спортувайте и ще преодолеете куп проблеми, като затлъстяване, болки в ставите, преумора или пък липса на самочувствие. Това ще ви направи още по-красиви.

5. Вярвайте в бог, защото това ще ви даде криле. Аз лично вярвам и това ме кара да се чувствам силен и зареден с енергия, за посрещането на новия ден.

Така видях нещата аз и реших да ги споделя тук в блога си. Не знам, дали са правилни за вас или грешни, но исках да ви помогна с цялото си сърце.

 

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *