9 глупави грешки, които момчетата правят, за да впечатлят момичетата

Повечето жени не се впечатляват лесно. В резултат на това момчетата са готови да направят всичко, за да се докажат. Можете да избегнете следните грешки и първа стъпка е да разберете какво точно правите грешно, като …

  1. Действате прекалено готино

Изглежда, че всеки изпробва този трик и той почти винаги пропада. Прекалената готиния мъж отвън не се котора добра, дори изглежда изтъркано.

  1. Прекалено много текстови съобщения

Ако започнете натрапчиво да изпращате съобщения на жена, с която сте ходили на малко срещи или само на една, ще я изплашите. Тя буквално ще се удави във вашия водопад от съобщения.

  1. Прекалено малко текстови съобщения

От другата страна на монетата, като се преструваш, че не бързаш да отдовориш на съобщението ѝ поне 10 часа, също няма да проработи в твоя полза. Използвайте съобщенията за това, за което са предназначени – да бъдат използвани – за практически комуникационни цели. Като например да извикате Drink and drive фирма след ресторанта.

  1. Показване на подвизи с физическа сила

Подобно на пещерния човек е да опитате да впечатлите новата си дама като показвате оръжията си или се опитвате да изтласкате паркирана кола пред нея.

  1. Преструвайки се , че споделяте нейните хобита

Докато в действителност не знаете нищо за никой от тях. Не лъжете, защото бързо ще ви разкрият и ще изглежда доста неловко, дори глупаво.

  1. Разговари за вашето образование

Въпреки че потенциалните работодатели може да мислят, че е чудесно, че сте завършили Принстън, новата ви дама няма нужда да ви слуша да повтаряте стари истории през цялата нощ.

  1. Правите се на чувствителни

Тъй като сте чували, че всички жени си падат по чувствителни мъже, определено не трябва да плачете по време на филма, който гледате на първата си среща, дори ако това е екшън трилър с участието на Том Круз … нали?

  1. Парадирате с пари

Първо, искате ли да привлечете златотърсач? Второ, ако сте в Ню Йорк, има вероятност тази жена да срещне десет други момчета с повече пари от вас за няколко минути, ако изиграе картите си добре, което прави това не най-умният ъгъл от няколко перспективи.

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *