GETSBY стилът дрехи

Филмът “Великият Гатсби “, без преувеличение е създал истински фурор не само сред телевизионните критици, но и в света на модата. Действието се развива в началото на 20-те години на миналия век. Това време е периода, когато жената спира да носи корсети и дълги поли пищни и изчерпателни. Глътката свеж въздух е заменена с шик, преминаващ в лекота, чар и непосилни за тази секси времена.

Характеристики на стилистичните рокли на ерата на Гатсби

На първо място, това е простота. В следвоенния период много подходящи стават облеклата, които се обличат с минимални усилия за обслужване, но също така позволяват на собственичката си да се облича без чужда помощ. Ето защо, основната характеристика на стила на 20-те години е лекотата;

Ниска талия. Тук си струва да обърнете внимание на факта, че през 20-те години почти всяка жена е естествено наблюдава теглото си. Следователно, проблемите с пропорциите на тялото не са имали какво да кажат за нашите съвременници.

Преди да купите рокля в стил ретро, ​​по-добре е да оцените безпристрастно възможностите на вашата фигура. В противен случай ниската талия може да изиграе с вас жестока шега. Съвременните дизайнери са намерили изход от тази ситуация, като предлагат на модните жени права рокля, без акцент върху кръста: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/тъмно-синя-рокля-по-тялото-102392. Този метод визуално прави силуета по-висок и по-тънък; Гатсби роклята и пола е с консервативна дължина.

По това време, когато голите глезените се считат за непристойни, роклята с отворен гръб и дължина, едва покриващи коленете се счита за нещо от категорията на обикновена, смела, дръзка и изключително привлекателна. Консервативен е стилът с дължина на подгъва на рокли и поли на тафта от Кенсол в ретро стил. Вечерната рокля само ще подчертае силните страни. Когато има някакво съмнение за това, можете да опитате панталон или цял костюм. Това също е необичайно грандиозно.

Основната тайна на ретро стила са неговите основни елементи, с помощта им модата на жените може да подчертаят своята тайнственост и женственост.

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *