Погребални агенции

3 топ съвета за погребалните услуги

Погребението е онази неприятна част от живота на всеки. За жалост, ние няма как да я избегнем, защото, когато скъп за нас човек си отива от този свят, от нас се изисква да участваме дейно в подготовката около неговото изпращане.

В такива моменти, най-добрият вариант е да можем да разчитаме на доверен партньор, който да поеме тежестта на организационната част на неговите плещи. Това е добра, че дори и перфектна стратегия особено ако нямаме никаква представа какво да правим в подобни ситуации.

Избор на траурна фирма

Фирми като OmegaFuneral.com ще поемат не само от тежестта на организацията, но ще отнемат и част от мъката ви след загубата на любим човек. Това е изключително полезно в моменти като този, защото не всеки може да прави сериозни дела, когато е разсеян с подобно нещо.

Кои неща, обаче, са съществени при работа с агенции, предлагащи погребални услуги? Има ли някои тънкости при работата с тях, за които трябва да се внимава?

Съвет #1: Внимавайте още при консултацията

Много от нещата за начина на работа на погребалната агенция се разбират, когато сте на фаза консултация. Ако внимавате, още тогава можете да хванете евентуални грешки, които са готови да свършат „професионалистите“.

Ако агентите започнат да говорят само за пари, бизнес интереси и оставят загубата ви на втори план, то бъдете сигурни, че те гледат основно как да се облажат на ваш гръб. Такива хора не заслужават да се ползват с доверието ви и вие трябва да отсеете бързо подобни фирми.

Съвет #2: Не трябва да се борите за това да имате избор

Погребението е на ваш близък, а не на нечий друг. Ако от „професионалната“ агенция не ви дават каталози, от които да изберете вида и цената на всяко нещо, то със сигурност тук има нещо гнило.

Най-вероятно фирмата се стреми да направите огромна сметка за плащане. Естествено, по този начин те доказват що за хора са и липсата им на съвест е достатъчен аргумент, че трябва да си тръгнете.

В агенции като OmegaFuneral.com винаги ще имате право да изберете между първото, второто и третото. Това влиза като част от чисто моралните, неписани правила в погребалните услуги, защото не всеки има финансовата възможност да заплаща за различни скъпи услуги като висок клас ковчег, както и за изискани плочи.

Съвет #3: Стремете се да не се отнасят към вас като клиент

Хубаво е да се помни, че наистина професионалните погребални агенции като OmegaFuneral.com са търсени тогава, когато в живота на човек се е случило най-лошото – да изгуби близък и достоен човек, заслужаващ най-доброто. В такива ужасни моменти трябва опечалените да чувстват дори приятелска подкрепа, а не на тях да се гледа като на клиенти.

Ако това ти допада, абонирай се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *